Wednesday 10 March 2010

Ye-ti zima?

Chanel, ready to wear na jeseň 2010.

Karl Lagerfeld, oficiálne s tebou končím. Kostýmy pre Yetiho?! Overaly z kožušiny??? Pre koho?! Pre Eskimákov a Inuitov????? A vysvetli toto:

Fug (= fucking ugly) boots od Chanel? Myslím, že si pôjdem nájsť nejakého okultistu a nabonzujem ťa u ducha Gabrielle Chanel. Takto to ďalej nepôjde.

13 comments:

LUCAS - Lukáš Čunderlík said...

som zvedavý koľko kožušinkových zvieratkovských rodiniek muselo uhynúť kvôli takejto módnej absurdnosti a hnusote! myslím, že Karla budú v noci staršiť a kusať duchovia zosnulých zvieratiek:D

S. said...

Lucas, ono je to vsetko umela kozusina. Aspon, ze tak.

Tia said...

Mno ešteže kvôli takejto ohavnosti nemuselo umrieť niaké zvieratko

Nina said...

fuj to je fakt otrasne :D

Foly D. Sante said...

jej aki su chrumkavi ti chalani..isla by som s nimi na nejaky ten severny pol:)

Sophie said...

Nějak si nemůžu pomoc, ale jako zimní recese mi ot příjde vtipné a když zavřu obě oči odkud že to přicházídocela se u toho i pousměju - tedy jen do chvíle, než se nad významem a nositelností zamyslím trochu víc:)

Sophie said...

Nějak si nemůžu pomoc, ale jako zimní recese mi ot příjde vtipné a když zavřu obě oči odkud že to přichází, docela se u toho i pousměju - tedy jen do chvíle, než se nad významem a nositelností zamyslím trochu víc:)

martinarenelt said...

podla mna prislo k omylu a toto je navrh kostymov pre komparz mrazika (zn. zvieratka v druhom zadnom rade)

LUCAS - Lukáš Čunderlík said...

S. no ešte, že tak... ale potom sa mi tlačí otázka-koľko plyšových medvedíkiov bolo utýraných a zvlečených???:DDD

Miela Bawu & Tina Es said...
This comment has been removed by the author.
Miela Bawu & Tina Es said...

je úplne jasné, že v každej kolekcii prídu návrhári s niečím totálne nenositeľným v bežnom živote... ale čoho je veľa, toho je veľa. chýbajú im už len chvostíky, veľká hlava v tvare napr. medveďa a bol by to dokonalý obleček pre nejakého maskota- viete, tí mladí, čo si brigádujú tak, že sa oblečú do tohto a potom sa premávajú po rôznych akciách alebo po svahoch v lyžiarskych strediskách a objímajú okoloidúcich... :D

Anonymous said...

Tie boty by som si určite obula na nejaké prechádzky, su teple a može to vyzerať skonbinované aj dobre, čo sa mi nepáči je že ide o chanel... ja vnímam chanel ako značku s rukopisom... toto nie.
Foxie

Klára said...

Tak to je skutečně ohavné.