Sunday 17 January 2010

Ako to len povedať...


Taylor Momsen má 16 rokov a hrá v seriáli Gossip Girl. Okrem toho hrá v kapele a okrem toho sa stihla vyjadriť veľmi hlúpo v jednom časopise, ktorý sa jej pýtal na tragédiu na Haiti. A má na sebe nočnú košeľu- lomeno- spodničku. Namiesto šiat. A jej delikátny a vkusný mejkap... A nezabudnime na topánky! A ruženec okolo krku.... Vážne, toto dievča mi tak uľahčuje neznášať ju, že ma to ani nebaví.

7 comments:

martinarenelt said...

tie topanky by mi na tom celom izé asi najmenej prekazali... a to ostatne je, urputny pokus devy o nieco ako osobny styl, predpokladam :)

S. said...

...pokus o osobny styl Courtney Love? :) Ano.

Adriana said...

Taylor mi celkovo pripomina Courtney Love, aj hudobne sa orientuje podobnym smerom (postgrunge), moj osobny nazor po vypocuti pesniciek jej skupiny je velmi pozitivny ... oblieka sa vacsinou dobre, rockovo, toto je trochu too much

slonica said...

Podla mna je problem len v tom, ze sa usmieva. Keby mala zurivy alebo mierne zdrogovany vyraz, tak sa nad tym uz nik nepozastavi a hned ju zaradi. :D

Anonymous said...

asi te hodne bavi urazet a zesmesnovat taylor momsen,ma skvelej styl a je krasna,kazdy jeji outfit v GG obdivuju chtela bych videt tebe jak ses na tom se vkusem !

Anonymous said...

pro Anonym:
outfity v GG možná jsou vyvedené, ale uvědom si, že tam ji oblékají stylisti.. tady tohla vytvořila sama..to o ní něco řekne :)..

Anonymous said...

Ten její make-up váží víc, jako ty šaty :D