Wednesday 20 January 2010

Celebrity Big Brother


Ivana Trump, sa kedysi veľmi veľmi dávno lukratívne rozviedla a dostala za to toľko prachov, že niektoré menšie štáty nemajú taký ročný obrat. A ja naivka som si myslela, že do reality show typu Big Brother idú ľudia, čo práveže potrebujú prachy... Ivana ich má ale dosť. Takže jej zjavne chýba niečo iné. Napríklad pozornosť. Misia úspešná Ivana, môžes ísť domov.

3 comments:

martinarenelt said...

neverim! big brother by sam o sebe este bol vysvetlitelny(aj ked nie lichotivo)... ale co ten "odev"?, co ta poza?, co tie pancuchace pod nohavickami? (to mame byt radi, ze nema podvazky?). a ten uces? to asi nic, to je standard....

Cocci said...

Ale no tak slecny nebudte zle, ja si myslim, ze Ivane dosli prachy vdaka jej zabavke v zajacikoch a musela ist hned do dvoch tipov tychto relacii, takze zatial co ucinkuje v Big Brotherovi nacvicuje si vystupenie do "Dancing with the Stars" ;)

Unknown said...

Toto je fakt silná káva,smejem sa až plačem,málo chodím na takéto nety,ale mám pocit,že sa to prosím stane mojim silným antidepresívom.
Neviem,ktože tak vysoko odborne hodnotí, tieto skutočne vymakané modely,velmi decentne uvedené do života,ale stanem sa vašou stalou čitateľkou. ,