Tuesday 26 January 2010

Zastavte toto šialenstvo!


Amber Rose, známa tým, že sa všade vláči s Kanye Westom zjavne nemá telo modelky, ani hereckú kariéru, nespieva, netancuje, nevie ani robiť čáry-máry za mixpultom, nemá vlastnú show, ani vlastnú líniu módnych odevov (CHVÁLA BOHU!!!!). Ale niekto by ju mal niečím napriek tomu zamestnať. Myslím to vážne. Pošlite ju na univerzitu, naučte ju variť, robiť náramky z uzlíkov, opravovať autá, pilotovať lietadlo, šúlať cigarety, alebo miešať chemikálie. Táto žena nevie, čo so sebou a akútne jej treba niečo nájsť. Lebo ak niekto ide na ulicu v bežný utorkový deň na obed, mimo karnevalovej a Halloweenskej sezóny oblečený v úpletovom trblietavom kondóme, tak v mene nás všetkých, ktorí máme v hlave oči prehlasujem, že mu treba pomôcť.

6 comments:

Papola said...

Nějak jsem asi prošvihla trend ,,šatů" ála mumie ze zlatých drátěnek .. ne , opravdu mě to netrápí .
P.s.: že nic nedělá ? pokud umí číst , tak zajisté tráví večery nad sci-fi romány a hledá vhodnou inspiraci ke svým hrozným oblečkům ... doufám , že se nedožiju převleku za E.T !

Anonymous said...

Aale toto je este nic. Ked ma niekto nervy, nech si vygoogli v akych "plavkach", nie to neboli plavky, to boli "ciarky, ktore nic nezakryvali/" sa pretrcala v lete :o) Osobne ju vidim radsej v zlatom pletenom kondome ako bez siat :o)
A.

Biancaprincipessa said...

Amber nejako leti na slovenskych blogoch:DD Ale S.ty si to podla mna nepochopila:), ona sa tajne zalubila, resp. chce privolat zaujem a hlada novu BFF, a koho? No predsa jej podobnu Lady Gagu:D

Cocci said...

S. podla mna este horsie ako to ze v tom vobec vysla na ulicu je to, ze v tom bola na chanel haute couture prehliadke.

Barbora said...

Na tomto som sa pobavila asi tak dobre, ze sa este teraz nemozem zastavit rehunat:)))
A uplne suhlasim. Ak by ma niekto chcel niekedy vytrestat, uplne mu postaci zavriet ma na 24 hodin pred televizor, v ktorom by vysielali maraton o Amber a jej zmysluplnych outfitoch.Hlavne, nech je oblecena!!!!!

www.barboradudinska.blogspot.com
"fashionably tasteful.have a bite"

LUCAS - Lukáš Čunderlík said...

třpitivá jaternička!!! :)))fakt mrem z tvojho blogu;)