Sunday 13 December 2009

Dreváky uja Káju


Áno, to je nová kolekcia Chanel. No nemáte hneď lepší pocit z toho, že si ich nemôžete dovoliť? Čo bude ďalej? Uggboots od Valentina?!?!
Chanel, už strácam s tebou trpezlivosť. Včera som sa ocitla v neskorých večerných hodinách v istom lokálnom podniku, ktorý sa hemžil slečnami, ktoré asi najviac zo všetkého pripomínali devy ľahších mravov.  Vrátane prehnaného mejkapu a minišiat, v ktorých sa nedá sedieť, ani vyjsť po schodoch a ešte stále zostať dámou. A čo nevidím. Na kolenách postaršieho uja sedí vyškerená kraslica a afektovane máva svojou Chanel 2,55-kou, pričom jej vidno.... do kuchyne. OK. Kabelka za to síce nemôže, ale asi budem musieť na chvíľu preniesť svoju pozornosť na značku, ktorá je u mňa asociovaná s niečím iným ako drevákmi a luxusnými prostitútkami.

3 comments:

Anonymous said...

no je to teda dost odstrasujuce... Z.

LUCAS - Lukáš Čunderlík said...

to máš pravdu, nie je nič horšie ako keď vidíš nejakú luxus "vec" v tak dehonestujúcom stave :DDD

Dana said...

to máš pravdu!dreváky som nikdy nemusela.čo sa týka chanel kabeliek,tak nechápem čo na nich všetci vidia.veď sú otrasné.kus kože na retiazke s debilným logom.nepraktické,pretože tá retiazka škrie na holom ramene a je malá teda sa do nej vela nevojde.