Wednesday 16 December 2009

Mlynárova dcéra

Neviem, či viete, alebo či Vás to zaujíma, ale Nicole Kidman má nový film. Je to muzikál, volá sa Nine a má momentálne premiéru po rôznych veľkomestách. A čerstvé fotky z červeného koberca stoja naozaj za to. Moja obľúbená:

A áno, to je biely prášok. Nikto nevie aký, ako sa jej dostal na tvár a prečo si ho neutrela. Alebo prečo jej nikto nepovedal, že ho tam má. Čo to len môže byť?! Nejaké tipy?

7 comments:

absolutv said...

Mozno sa kusok zdrzala s Keithom v satni a on si to nevsimol :P

Anonymous said...

nie, ja tipujem, ze to je Poudre Cristalline od Chanelu, inak skvely produkt, len to kapanek prehnala :o)
A.

Anonymous said...

Haha, to, ze si pudrovala nos som uz pocula... ale inym produktom.

Adela, co nevecerala

Anonymous said...

hehe, nebudte na nu taky kruti. predpokladam, ze ju licil nejaky profesional a ona este na konci chcela prilozit ruku k dielu, a tak prilozila a stalo sa z toho dielo skazy. je to ten chanel :o). ma ho aj na krku a dekolte. komu sa z nas nestalo, ze sme to nejakym sposobom neprehnali..
A.

Anonymous said...

ze by snupala kokain nielen cez nos ale aj cez oko? :D

Z.

Unknown said...

po snupani kokainu si otrieme slusne obe nosne dierky, popripade ine casti tvare, ktore sa dotkli sklenenej dosky stola, eventualne skontrolujeme ksicht ak sme nedajboze zabrdli licom do pripravenej lajny kamarata.

LUCAS - Lukáš Čunderlík said...

tak ja typujem, že je to návrat k rokom osemdesiatym, keď sa šňupali biele čiarky a Nicole to trošku raxlo!!!a keď, tak prižmúrim oči, podobá sa na Michaela Jacksna v paroxni:DDD