Friday 11 December 2009

Milí čitatelia a čitateľky,

pripravte si kýbliky, pretože tu končí všetká sranda a zábava a začína nefalšovaný, žalúdky dvíhajúci horor. Dovoľte mi, aby som Vám predstavila:



toto!

Čo to je? Módny -ehm- návrhár, ktorý si hovorí Harald Glööckler. (Prosím venujte pozornosť dvojitému öö. Dotyčný si určite nemenil meno len tak a asi tým öö niečo mieni povedať.) A to, čo asi najlepšie vystihne a prezradí všetko podstatné, sú jeho výtvory. Predáva ich pod vlastnou značkou Pompöös. V skutočnosti jeho šaty nie sú veľmi extravagantné, ani extrémne šeredné. Ale keď obyčajná viskózovo- elastanová sukňa s leopardím vzorom stojí od 50 eur, ešte stále je to celkom slušná zlodejina. Hlavne keď vyzerá akoby ju ušili v neznámej čínskej provincii a náklady na výrobu boli asi tak 3 eurá. Ale aby ste pochopili prečo ho tu vôbec rozoberám:


Vždy sa budem zastávať excentrikov, pretože v móde je pre nich miesta dosť. Ale ak je niekto len excentrický a okrem toho ďalej nemá čo ponúknuť, nech sa nevydáva za návrhára a dizajnéra, pretože je len jednoducho nenažraný po pozornosti. Hádajte kým bol inšpirovaný film Brüno....

No comments: