Wednesday 16 December 2009

Mini Miley

Miley Cyrus ma 9-ročnú sestru Noah. Ktorej by sa niekto z ich rodičov mal začať venovať čo najskôr.


Inak v jej buducnosti vidím niekoho, kto sa nápadne podobá na prírodnú katastrofu menom Lindsey Lohan. A mimochodom. To 9-ročné decko má na sebe viac mejkapu ako ja. Keď idem na ples. .... Na maškarný!
A to ešte nie je všetko:

Rodič, ktorý nechá svoje 9 (áno, deväť! je to úplne šialene neuveriteľné!) ročné decko behať po rôznych akciách v odeve štetky by si zaslúžil mať na krku sociálku ak nie rovno kriminál.

9 comments:

tina said...

S. toto mi nerob, kto ma potom zaspat?!?!

Cocci said...

S. na obranu malej Noah treba povedat, ze to bol jej halloweensky kostym na party Signour Weaver (ci jak sa to jej blbe meno pise) aj ked na druhej strane aj na halloween by to prislo "too much Lilo" ako si uz sama naznacila :))

Lev bez hrivy said...

Viete si predstavit ako hvizda? :-D

Anonymous said...

boze sedim tu uz asi dve minuty s otvorenymi ustami a nejde mi vydat ani hlaska... na to sa ani nic neda povedat...ze fakt nie!
Z.

Biancaprincipessa said...

Kriste boze ako fakt socialku na rodicov to je priserne tragicke hrozne otrasne...

absolutv said...

mala velka zruda..fuj.

Anonymous said...

Hm. Nedaleko firmy kde pracujem je uciliste... a keby ste videli niektore kreacie -nastrocnych sleciniek odtial na bezny den... tak vobec ma taketo oblecenie a mejkap neprekvapuje. Nie ze by sa mi to pacilo, ale toto sa da aspon ospravedlnit ze to bolo na Halloween - ked je cielom ludi desit

Ivana Sladkovská said...

mohol by to ospravedlniť fakt, že fotka je z halloweenskej párty. Ale aj tak by som si vedela v tom kostýme predstaviť niekoho staršieho, keď už.

Ivana Ew. said...

Zatial jedina vec s ktorou suhlasim.