Wednesday 9 December 2009

Neplač malá...


Ak trávite pri počítači toľko času ako ja a ešte aj na živobytie si zarábate za klávesnicou, nutne občas narážate do vecí pochybného obsahu a formy. A niekedy ich aj úmyselne hľadám, ale to je o inom... Teraz som objavila online obchod so šatami, kde sa na mňa vystrčila táto fotka. Už asi chápete ten nadpis. 
Prečo by si niekto objednal šaty, ktoré nemajú tvar a zvýraznia každú sebemenšiu šunkovú rolku, čo má človek na tele? ... Ále čo budeme chodiť okolo horúcej kaše! Proste to vyzerá akoby si tá modelka cvrkla! Trvalo mi asi 20 minút kým som pochopila, že to je akože obrys tváre. A aj tak mi nie je jasné, prečo tam dole a prečo akože plače. Nejaká trauma? Ak máte nejakú teóriu, sem s ňou. Záhada plačúcich šiat túži byť rozlúsknutá. 


A ak náhodou narazíte na podobné klenoty, neváhajte a mailujte, adresu poznáte. Ja ich rada zverejním a iní sa tiež radi pobavia. Ď.

2 comments:

... said...

HEH no ja si teda myslim alebo teda dufam....ze to je vlastne chyba kreativneho fotografa.... take modelky maju tazky zivot, musia stat a pozovat hodiny a hodiny a nemozu sa ist vycikat kedy sa im zachce.... nuz tak si teda cvrkla....snazila sa tento flak odstranit papierovou vereckovkou a samozrejme vsetci vieme co robia papierove vreckovky ked navlhnu.... zmolia sa (biela bodka=zmolka). no a kedze fotografi tiez nemaju lahky zivot a nabyte kalendare... bolo treba sup sup daco cvaknut.... ehm... moja fantazia by rada odcinila zlo celeho sveta.....

panda said...

nie sú to šaty moniky lewinskej?